ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιταγή ακρίβειας: Εδώ κάνουν αίτηση στο gov.gr οι πρώτοι ωφελούμενοι – Δείτε το link

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους - Τα βήματα για να κάνετε αίτηση ώστε να λάβετε την επιταγή ακρίβειας.
Επιταγή ακρίβειας: Εδώ κάνουν αίτηση στο gov.gr οι πρώτοι ωφελούμενοι – Δείτε το link

Την ώρα που «το καλάθι του νοικοκυριού» δεν λειτουργεί αποτελεσματικά η Κυβέρνηση προσπαθεί να «γλυκάνει» τους Έλληνες Επιταγή ακρίβειας. Αυτή αφορά αφορά τους μακροχρόνια άνεργους και το ποσό που θα δοθεί ως επίδομα ανέρχεται στα 250 ευρώ εφάπαξ. Οι δικαιούχοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους σε αυτό το λινk του gov.gr.

Επιταγή ακρίβειας:  Παρακάτω αναλυτικά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τη λάβετε

Οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν επιδοτείστε μπορείτε να λάβετε την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των €250.

Την ενίσχυση δικαιούστε οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο την Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) που:

  • συμπληρώνετε στις 30/11/2022 άνω των δώδεκα (12) και έως είκοσι τέσσερις (24) μήνες συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α.
  • δεν είστε δικαιούχος κανενός άλλου είδους παροχής, επιδόματος, βοηθήματος ή ενίσχυσης από τη Δ.ΥΠ.Α., εξαιρουμένων των παροχών που προέρχονται από τα προγράμματα κοινωνικής και στεγαστικής πολιτικής
  • δεν είστε δικαιούχος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος των οικονομικών παροχών που χορηγούνται σε άτομα με αναπηρία ή του Επιδόματος Παιδιού
  • το ετήσιο συνολικό οικογενειακό  εισόδημα φορολογικού έτους 2021 δεν ξεπερνά τα  14.000 ευρώ για τους άγαμους, σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει, τα 20.000 ευρώ για τους έγγαμους και τα μέρη συμφώνου συμβίωσης προσαυξανόμενα κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί ή τα 23.000 ευρώ για μονογονείς, συν επιπλέον 3.000€ για κάθε παιδί μετά το πρώτο

Θα χρειαστείτε:

  • τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ως εξής:

  • 14/12 και ώρα 17.00 έως 15/12 και ώρα 23.59 μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 0 και 1
  • 16/12 και ώρα 00.00 έως 23:59 μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 2,3,4 και 5
  • 17/12 και ώρα 00.00 έως 23.59 μπορούν να υποβάλλουν πολίτες που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 6,7,8 και 9
  • 18/12 και ώρα 00.00 έως 19/12 και ώρα 07.00 μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιταγή ακρίβειας: Εδώ κάνουν αίτηση στο gov.gr οι πρώτοι ωφελούμενοι – Δείτε το link», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.