ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτέλους: Στη φυλακή άνδρας που σκότωσε γάτα στην Πάτρα

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε και ο 23χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή για το έγκλημα της ζωοκτονίας, το οποίο διέπραξε το βράδυ της Δευτέρας (26/7)
Επιτέλους: Στη φυλακή άνδρας που σκότωσε γάτα στην Πάτρα

Η πρώτη προφυλάκιση για ζωοκτονία στην ιστορία στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ο 23χρονος που σκότωσε μια γάτα στην Πάτρα οδηγήθηκε στη φυλακή!

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε και ο 23χρονος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή για το έγκλημα της ζωοκτονίας, το οποίο διέπραξε το βράδυ της Δευτέρας (26/7) σε περιοχή του νοτίου πάρκου της Πάτρας και στη συνέχεια το ομολόγησε.

Μια ιστορική δικαστική απόφαση, καθώς μιλάμε για την πρώτη προφυλάκιση δράστη και κατ’ομολογία δολοφόνου ζώου απο τον περασμένο Νοέμβριο, όταν και η δολοφονία, αλλά και ο βασανισμός ζώων μετατράπηκε σε κακούργημα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η οποία στην ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει: «Η πρώτη προφυλάκιση στην Ελλάδα κατ’ εφαρμογήν του 4745/2020, για τον βασανισμό και δολοφονία της γάτας στην Πατρα, είναι γεγονός!

Θερμά συγχαρητήρια στη δικηγόρο Έλενα Αρβανιτη, την εθελόντρια και σύμβουλο του Δημάρχου Πατρέων κ. Πελετιδη, Αλεξανδρα Δημοπουλου, την κτηνίατρο Ελένη Μπουρδακου, το Β´ Αστυνομικό τμήμα για τις ενέργειες του και όλες και όλους που βοήθησαν για να συλληφθεί και να προφυλακιστεί ο βασανιστής και δολοφόνος της γατούλας».

Ο 23χρονος συνελήφθη στις 26 Ιουλίου, μετά απο καταγγελίες οτι περιφερόταν κρατώντας το σφαγμένο ζώο και την αυτοσχέδια λεπίδα που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη γάτα.

Διαβάστε επίσης: Κορονοϊός: Κυριαρχεί η μετάλλαξη Δέλτα – Αυτά είναι τα νέα δεδομένα

Τζόλης: Αυτή είναι η πρόταση της Νόριτς στον ΠΑΟΚ!

Κορονοϊός: Μύκονος και Ίος… αγγίζουν το lockdown – Ποια είναι τα άλλα έξι νησιά που κινδυνεύουν

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιτέλους: Στη φυλακή άνδρας που σκότωσε γάτα στην Πάτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.