ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκκλησία μετά την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου (pics)

Μετά την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, άγνωστοι πραγματοποίησαν «καταδρομική» επίθεση σε εκκλησία στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Μετσόβου, στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα όπως γνωστοποιήθηκε,ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στο ναό και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Αργότερα οι άγνωστοι έκαναν ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ανέφεραν πως επιτέθηκαν σε έναν από τους...
Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκκλησία μετά την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου (pics)

Μετά την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, άγνωστοι πραγματοποίησαν «καταδρομική» επίθεση σε εκκλησία στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Μετσόβου, στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα όπως γνωστοποιήθηκε,ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές στο ναό και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αργότερα οι άγνωστοι έκαναν ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και ανέφεραν πως επιτέθηκαν σε έναν από τους «κύριους πυλώνες διατήρησης του πατριαρχικού κράτους» δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την απάντησή τους στις επιχειρήσεις της αστυνομίας εναντίον των καταλήψεων σε Εξάρχεια και Κουκάκι», ενώ σημείωσαν πως η επίθεση έρχεται με την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Καταδρομική επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκκλησία μετά την αθώωση του Αμβρόσιου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκκλησία μετά την αθώωση του Μητροπολίτη Αμβρόσιου (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.