ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση Κικίλια στον Τσίπρα: «Έδωσε τη Μακεδονία και πήρε μία γραβάτα»

«Έδωσαν “μακεδονικό” έθνος, ταυτότητα, γλώσσα, ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού»,ανέφερε μεταξύ άλλων
Επίθεση Κικίλια στον Τσίπρα: «Έδωσε τη Μακεδονία και πήρε μία γραβάτα»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας τη συμφωνία που υπογράφηκε στις Πρέσπες.

«Ο κ. Τσίπρας χθες και, ενώ δίπλα του δερνόταν ο κόσμος της Μακεδονίας, έδωσε τη Μακεδονία στα Σκόπια και πήρε μια γραβάτα. Μαζί του χέρι-χέρι και ο κ. Καμμένος και το κόμμα του που είναι το Α και το Ω του τυχοδιωκτισμού..
Πάνω από το 70% είναι ενάντια στη συμφωνία, αλλά και το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 68% δε συμφωνεί με τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης»,ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας και πρόσθεσε:

«Πολλά στελέχη των ΑΝΕΛ αποχωρούν, γιατί θεωρούν ότι η αξιοπρέπεια, η τιμή τους και η Μακεδονία δε μπαίνουν σε διαπραγμάτευση για καμία καρέκλα. Το 3% του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπείς σε αυτά που προεκλογικά έλεγαν. Οι πασοκογενείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τρέμουν τα χέρια τους, σκεπτόμενοι τι έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου για την ψυχή της Ελλάδας, τη Μακεδονία και ότι δεν θα τη δώσουμε ποτέ».

Επιπρόσθετα όπως εκτίμησε ο τομεάρχης της ΝΔ, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες ενώ τόνισε πως:

«Την ευθύνη την έχει απόλυτα ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 153 βουλευτών. Είναι πλέον εμφανές ότι το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα παραμείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση Κικίλια στον Τσίπρα: «Έδωσε τη Μακεδονία και πήρε μία γραβάτα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.