ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση – Κρήτη: Του «άνοιξε» το κεφάλι με μία μαγκούρα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/7) στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, το οποίο σόκαρε τους περαστικούς. 
Επίθεση – Κρήτη: Του «άνοιξε» το κεφάλι με μία μαγκούρα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/7) στον Μυλοπόταμο, στην Κρήτη, το οποίο σόκαρε τους περαστικούς. 

Έξω από μία τράπεζα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μυλοποτάμου, στην Κρήτη, δέχθηκε επίθεση, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ένας άγνωστος άνδρας τον πλησίασε και με μανία τον χτύπησε στο κεφάλι με μια μαγκούρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, ανοίγοντάς του το κεφάλι.

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο σημείο έσπευσε λίγο μετά η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο οι διασώστες τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για πρώτες βοήθειες.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας αναζητούν τον δράστη ενώ τα αίτια της επίθεσης παραμένουν, μέχρι στιγμής, άγνωστα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το καταδίκασε ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος, ο οποίος με δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την βίαιη επίθεση εναντίον του Προέδρου της ΔΕΥΑΜ κ. Γεώργιου Καφφάτου, πράξη, η οποία προκαλεί αλγεινή εντύπωση σε όλη την κοινωνία.

Με την βεβαιότητα ότι η θέση μας απηχεί του συνόλου των μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλώνουμε τον αποτροπιασμό μας για την ενέργεια αυτή και εκφράζουμε την στήριξη μας και την αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του συναδέλφου και συνεργάτη μας.

Τονίζουμε δε, με κάθε ένταση, ότι η βία, από όπου και αν προέρχεται, ούτε αίτια έχει, ούτε δικαιολογία».

 

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Έρχεται καραντίνα ανά περιοχή όπως στη Μύκονο

Εύοσμος – Μητέρα 15χρονου: «Τον χτυπούσαν ανελέητα – Δεν επενέβη κανείς» (vid)

Παναθηναϊκός – Μεταγραφές: Τι να πρωτοπάρει;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση – Κρήτη: Του «άνοιξε» το κεφάλι με μία μαγκούρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.