ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο στη Γερμανία!

Ένας άνδρας έβγαλε από το σακίδιο του ένα κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε 14 επιβάτες σε λεωφορείο στην πόλη Λίμπεκ, εκ των οποίων οι δύο είναι πολύ σοβαρά
Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο στη Γερμανία!

Τουλάχιστον 14 τραυματίες άφησε πίσω του, ο ένοπλος άνδρας που επιτέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο σε επιβάτες λεωφορείου στη γερμανική πόλη, Λμπεκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Lübecker Nachrichten», ο άνδρας τράβηξε από το σακίδιο του ένα κουζινομάχαιρο και επιτέθηκε στο κατάμεστο λεωφορείο, τραυματίζοντας 14 επιβάτες εκ των οποίων τους δύο πολύ σοβαρά!

Ακούγοντας τις φωνές των επιβατών, ο οδηγός σταμάτησε αμέσως και άνοιξε την πόρτα, ώστε να απομακρυνθεί ο κόσμος. Μάλιστα κάποιοι πιο τολμηροί επιτέθηκαν στον άνδρα και προέκυψε συμπλοκή.

Στην περιοχή βρισκόταν κι ένα περιπολικό που αντιλήφθηκε το επεισόδιο κι έπειτα από παρέμβαση των Αρχών, ο δράστης συνελήφθη.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο δράσης ισχυρίστηκε ότι είναι περίπου 30 ετών με καταγωγή από το Ιράν. Μετά τη σύλληψη του δράση, η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και οι τραυματίες διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Έβρος: Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη περιοχή

Προσήχθη πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με μαχαίρι σε λεωφορείο στη Γερμανία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.