ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής – Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου
Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής

Επίθεση από κουκουλοφόρους που πέταξαν βόμβες μολότοφ σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής τα ξημερώματα της Τρίτης (14/5).

Συγκεκριμένα ήταν περίπου στις 3:30 το πρωί, όταν οι κουκουλοφόροι βγήκαν από την οδό Συβρισσαρίου, πέταξαν τις βόμβες μολότοφ με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Στη συνέχεια υπήρξε έντονη κινητοποίηση και η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά τα άτομα αυτά αφέθηκαν ελεύθερα, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο δημοσιογράφου

Η επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής, δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στη διάρκεια της νύχτας.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στην περιοχή του Παπάγου, μία ομάδα ατόμων έβαλαν φωτιά και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου, Μίνας Καραμήτρου.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών αναφέρουν ότι και τα δύο περιστατικά συνδέονται με τις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από αντιεξουσιαστές, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6», η Μίνα Καραμήτρου ανέφερε:

«Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα.

Οι πυροτεχνουργοί μου είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.