ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Απολογία θρίλερ από τον δράστη

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 46χρονου δράστη της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης.
Επίθεση με τσεκούρι: Απολογία θρίλερ από τον δράστη

Επίθεση με τσεκούρι: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 46χρονου δράστη της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης.

Κατά την απολογία του, ο δράστης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω δεχθεί κακοποίηση σε αστυνομικά τμήματα. Η αντιμετώπιση που είχα εγώ όταν το ανέφερα στον ανακριτή και στον εισαγγελέα ήταν να σφυρίζουν αδιάφορα. Το σύστημα τα καλύπτει όλα αυτά.

Υπάρχει μια εκστρατεία βίας ενάντια στην εργατική τάξη. Με ξυλοφόρτωσαν στο αστυνομικό τμήμα και με τρέχαμε δύο η ώρα σε ψυχίατρο. Είναι ένα σύστημα κακοποίησης οι φυλακές κράτησης, είναι για ζώα».

Αναφορικά με όσα έκανε στο κτίριο της Εφορίας είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή την κυρία που χτύπησα και πάλεψε μαζί μου την κοίταξα στα μάτια και είδα ότι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή κάτι άλλο, όχι τον εαυτό της. Γι’ αυτό την άφησα, επειδή ήταν διαφορετική και δε σκεφτόταν τον εαυτό της.

Όταν με συνέλαβαν οι αστυνομικοί, δεν με πειράξανε αυτή τη φορά. Δεν είδα καμία έκπληξη στους περαστικούς. Αν ήταν κλειστή η εφορία θα πήγαινα στην περιφέρεια η στα δικαστήρια».

Επίσης, αναφέρθηκε στους λόγους που χτύπησε στην Εφορία: «Είναι οι οικονομικοί δολοφόνοι ή αλλιώς οικονομική αστυνομία. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις να ζήσεις, αν έχεις να φας. Πρέπει να πληρώσεις τον φόρο και ας μην έχεις να φας. Σου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα. Ακόμα και ο Χίτλερ ήταν καλύτερος από τους εφοριακούς. Μας πατάνε και μας πίνουν το αίμα.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταστρέψει ζωές, γιατί να μην καταστραφεί και μια δικιά τους. Η επίθεση ήταν ενάντια στο ελληνικό κράτος. Ξέρω πάρα πολλούς που δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια εξαιτίας της τρομοκρατίας του ελληνικού κράτους. Δεν σκότωσα αστυνομικούς γιατί είναι αναλώσιμοι. Δεν θα μπορούσε να σπάσει έτσι το σύστημα».

«Με αυτά που άκουσα αγαπώ περισσότερο το ελληνικό κράτος», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του δικαστηρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 3-2: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Ο Στέφανος πέταξε εκτός τον Γερμανό και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros!

Euro 2020: Πίτσα ή σουβλάκι; Πώς να πάρεις τη σωστή απόφαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με τσεκούρι: Απολογία θρίλερ από τον δράστη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.