ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύουν τα θύματα (vids)

Επίθεση με τσεκούρι: Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης και κάθε ιατρικό ανακοινωθέν θυμίζει την είδηση.
Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύουν τα θύματα (vids)

Επίθεση με τσεκούρι: Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης και κάθε ιατρικό ανακοινωθέν θυμίζει την είδηση.

Τα θύματα από την επίθεση με τσεκούρι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο.

Διασωληνωμένος, με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Β’ ΜΕΘ του «Γεώργιος Παπανικολάου» ο 56χρονος εφοριακός, ένας από τους τρεις τραυματίες της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, την περασμένη Πέμπτη, ενώ η 67χρονη, η οποία είναι επίσης διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, οδηγήθηκε σήμερα στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών στο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Συγκλονιστικό: Η επίθεση στην εφορία της Κοζάνης (video)

Όπως αναφέρεται σε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών της επίθεσης, ο 56χρονος, «ο οποίος νοσηλεύεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι διασωληνωμένος σε καταστολή σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο» και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Η 67χρονη, η οποία παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, «λόγω σταθεροποίησης της κατάστασής της σήμερα οδηγήθηκε στο χειρουργείο για αποκατάσταση βλαβών από γναθοχειρουργούς, ΩΡΛ, οφθαλμίατρους και νευροχειρουργούς στο δεξί ημιμόριο του προσώπου», ενώ η 47χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική με βελτιωμένη την κατάσταση της υγείας της και είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με τσεκούρι: Χαροπαλεύουν τα θύματα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.