ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Οι γονείς του δράστη δεν θέλουν επαφή μαζί του

Την τοπική κοινωνία της Κοζάνης έχει σοκάρει η επίθεση με το τσεκούρι, με τον δράστη να απειλεί και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Star του έλεγε: «Θα έρθει και η δική σας ώρα. Θα σας πετύχω ξέρω που πίνετε καφέ. Δεν θα λείψετε από την κοινωνία ούτε εσείς ούτε οι εφοριακοί»....
Επίθεση με τσεκούρι: Οι γονείς του δράστη δεν θέλουν επαφή μαζί του

Την τοπική κοινωνία της Κοζάνης έχει σοκάρει η επίθεση με το τσεκούρι, με τον δράστη να απειλεί και τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Star του έλεγε: «Θα έρθει και η δική σας ώρα. Θα σας πετύχω ξέρω που πίνετε καφέ. Δεν θα λείψετε από την κοινωνία ούτε εσείς ούτε οι εφοριακοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύνοδος Κορυφής: Διαβουλεύσεις μέχρις εσχάτων για το Ταμείο των 750 δισ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δικηγόρος του ανθρώπου που έκανε την επίθεση με το τσεκούρι, οι γονείς του δράστη ψάχνουν τους λόγους πίσω από την κίνηση του αυτή, ενώ δεν έχουν καμία επαφή μαζί του.

Ακόμα βρίσκονται στο σκοτάδι, ενώ είναι οργισμένοι όσον αφορά τις πράξεις του γιου τους, που τραυμάτισε τρεις ανθρώπους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με τσεκούρι: Οι γονείς του δράστη δεν θέλουν επαφή μαζί του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.