ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση με το τσεκούρι στην Κοζάνη και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα, ο 56χρονος φέρει σοβαρά τραύματα και βρίσκεται στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ακόμα δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στην επίθεση με το τσεκούρι από τον δράστη,...
Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση με το τσεκούρι στην Κοζάνη και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος φέρει σοβαρά τραύματα και βρίσκεται στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τους γιατρούς να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακόμα δύο γυναίκες τραυματίστηκαν στην επίθεση με το τσεκούρι από τον δράστη, με τη μία να έχει τραυματιστεί σοβαρά και να φέρεται να έχει χάσει το μάτι της.

Η 66χρονη έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εξετάζεται από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και οφθαλμίατρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Τότε η πληρωμή της γ’ δόσης του Α21

Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Όπως ανέφερε μάρτυρας, ο δράστης «μπήκε απλά μέσα με το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει χωρίς να πει λέξη». Άλλοι ανέφεραν πως ήταν «ψυχρός και αποφασισμένος να σκοτώσει».

Όπως επικαλέστηκαν αυτόπτης μάρτυρες, ο δράστης μπήκε στη ΔΟΥ έχοντας την τσάντα του, έδωσε τα στοιχεία του κανονικά, θερμομετρήθηκε και δήλωσε ότι πάει στον 2ο όροφο, στο κεφάλαιο. Εκεί άνοιξε την πόρτα, έβγαλε το τσεκούρι από την τσάντα του και άρχισε να χτυπά με τυφλή μανία τους εργαζόμενους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με τσεκούρι: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 56χρονος εφοριακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.