ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος Νώντας που είχε εμμονή η δράστιδα

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την επίθεση με το βιτριόλι, στην 34χρονη Ιωάννα, πριν από ένα περίπου μήνα. Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη της 35χρονης και από τότε οι πληροφορίες δεν σταματούν να έρχονται. Για όλη την υπόθεση μάλιστα, έφτασε να δώσει κατάθεση και ο 40χρονος άνδρας, που ήταν η εμμονή της...
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος Νώντας που είχε εμμονή η δράστιδα

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια για την επίθεση με το βιτριόλι, στην 34χρονη Ιωάννα, πριν από ένα περίπου μήνα.

Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη της 35χρονης και από τότε οι πληροφορίες δεν σταματούν να έρχονται.

Για όλη την υπόθεση μάλιστα, έφτασε να δώσει κατάθεση και ο 40χρονος άνδρας, που ήταν η εμμονή της δράστιδας και οδήγησε σε όλο αυτό το κακό.

«Πριν από περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, και τελικά αναπτύξαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα μπει – Μέχρι το απόγευμα οι καταβολές

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα, στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της», ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, ο 40χρονος ονομάζεται Νώντας και είναι πρώην μπάρμαν, ενώ πλέον εργάζεται σε μία εταιρία.

Αυτός ήταν και η πέτρα τους σκανδάλου και προκάλεσε την ψύχωση στην 35χρονη κοπέλα, που φέρεται να έφτασε σε αυτή την αποτρόπαια κίνηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο 40χρονος Νώντας που είχε εμμονή η δράστιδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.