ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή! – Δύο νέους μάρτυρες ζητά η πλευρά της Ιωάννας

Στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου, φαίνεται να έχει ζητήσει να καταθέσουν δύο ακόμα μάρτυρες.
Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή! – Δύο νέους μάρτυρες ζητά η πλευρά της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Την επόμενη φορά που θα συνεδριάσει το δικαστήριο για την υπόθεση, η πλευρά της Ιωάννας έχει ζητήσει να παραστούν δύο μάρτυρες.

Πιο συγκεκριμένα ο ένας φαίνεται να είναι ένας 36χρονος άντρας, που έχει πει πως συνομιλούσε με την Έφη Κακαράντζουλα, πριν και μετά από την επίθεση με βιτριόλι που έκανε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μάλιστα ο 36χρονος ισχυρίζεται πως η κατηγορούμενη είχε εμμονή με την Ιωάννα, τα τελευταία δύο χρόνια.

Το άλλο άτομο που σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζήτησε η πλευρά του θύματος να παραστεί στην δίκη και να καταθέσει, είναι ο 40χρονος που πιθανόν να είναι το «μήλο της έριδος».

Οι συνήγοροι της Ιωάννας θεωρούν πως αν μιλήσουν οι δύο άντρες θα πέσει πολύ φως στην υπόθεση, που η δίκη της θα συνεχιστεί στις πέντε Οκτωβρίου, στο μικτό Ορκωτό δικαστήριο, στην Αθήνα.

Για την υπόθεση μίλησε στο Mega, o πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας. Στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό σημείωσε πως κρίνεται ο χαρακτήρας της κατηγορούμενης στην δίκη, από την στιγμή που έχει ομολογήσει.

Όπως επίσης και αν έχει μετανιώσει. Ώστε να της αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό στην ποινή που θα της επιβληθεί. Ο κ. Γλύκας δεν θεωρεί πως τελικά η Έφη θα αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της επίθεσης.

Ενώ περιμένει να δει αν θα αλλάξει η κατηγορία, η οποία θεωρεί πως είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Eσείς μπορείτε να δείτε τι είπε η Ιωάννα εκτός δικαστηρίου στην κατηγορούμενη, στην συνεδρίαση που έγινε στις 2 Οκτωβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή! – Δύο νέους μάρτυρες ζητά η πλευρά της Ιωάννας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.