ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Aπείλησαν τον δικηγόρο της Ιωάννας πως θα του ρίξουν βιτριόλι!

Στην υπόθεση στην επίθεση με βιτριόλι, ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Λύτρας, είπε στον ΑΝΤ1, πως απείλησαν την ζωή του, για να μην αναλάβει την υπόθεση.
Επίθεση με βιτριόλι: Aπείλησαν τον δικηγόρο της Ιωάννας πως θα του ρίξουν βιτριόλι!

Επίθεση με βιτριόλι: O δικηγόρος της Ιωάννας δήλωσε πως δέχθηκε απειλές για την ζωή του, για να αποσυρθεί από την υπόθεση.

Επίθεση με βιτριόλι: Πιο συγκεκριμένα ο συνήγορος, που έχει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Απόστολος Λύτρας, μίλησε σε εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σ’ αυτήν αποκάλυψε πως δέχθηκε τρία mail στα οποία, τον καλούσαν να μην αναλάβει την υπόθεση αλλιώς θα κινδυνεύσει η ζωή του.

Μάλιστα αφού νωρίτερα κατηγόρησαν την Ιωάννα για την υπόθεση, του είπαν πως θα ρίξουν βιτριόλι και σ’ αυτόν, όπως έκαναν στην πελάτισσα του.

Στην συνέχεια τόνισε πως κατέθεσε να μηνύματα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, τα οποία σταμάτησαν, μόλις συνελήφθη η Έφη Κακαράντζουλα.

Στην συγκεκριμένη εκπομπή αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν η κατηγορούμενη να μην ήξερε πως με δύο κιλά βιτριόλι μπορούσε να σκοτώσει την Ιωάννα.

Ακόμη αποκάλυψε πως η Έφη μετά την επίθεση αναζητούσε άλλους τρόπους δολοφονίας. Γι’ αυτόν το λόγο η πελάτισσα του, φοβάται πως αν η κατηγορούμενη βγει από την φυλακή πως θα της επιτεθεί ξανά, επειδή έχει εμμονή μαζί της.

Τέλος όσον αφορά την συνέχεια της δίκης, που είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου, δύο νέους μάρτυρες ζητά η πλευρά της Ιωάννας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Aπείλησαν τον δικηγόρο της Ιωάννας πως θα του ρίξουν βιτριόλι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.