ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι- Αποκαλυπτικό σημείωμα: «Θα φύγω απο τη ζωή του ή θα με διώξει;»

Όσο περνούν οι μέρες τόσες περισσότερες πληροφορίες έρχονται για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα από την 35χρονη. Η εκπομπή «Live News» στο Mega αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας το σύνολο του σημειώματος που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα. Απόσπασμα του σημειώματος, περιείχε το...
Επίθεση με βιτριόλι- Αποκαλυπτικό σημείωμα: «Θα φύγω απο τη ζωή του ή θα με διώξει;»

Όσο περνούν οι μέρες τόσες περισσότερες πληροφορίες έρχονται για την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα από την 35χρονη.

Η εκπομπή «Live News» στο Mega αποκάλυψε το απόγευμα της Δευτέρας το σύνολο του σημειώματος που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Απόσπασμα του σημειώματος, περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα. Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρόπουλος, το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», αναρωτιέται σε άλλο σημείο.

Η αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα εμμονής της 35χρονης, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 40χρονος στις αρχές. Όπως προκύπτει, ο 40χρονος όχι μόνο αδιαφορούσε για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του.

Μάλιστα, σημείωνε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι- Αποκαλυπτικό σημείωμα: «Θα φύγω απο τη ζωή του ή θα με διώξει;»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.