ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απολογία με αποκαλύψεις ή ψέματα; Η κατηγορούμενη απαντάει αύριο για όλα!

Αύριο Πέμπτη 14/10 θα πραγματοποιηθεί η απολογία της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την απάνθρωπη επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Επίθεση με βιτριόλι: Απολογία με αποκαλύψεις ή ψέματα; Η κατηγορούμενη απαντάει αύριο για όλα!

Επίθεση με βιτριόλι: Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την πρώτη επίσημη απολογία της κατηγορούμενης της υπόθεσης που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα αναμένεται με αγωνία αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία βρίσκεται, παρά τον πόνο και το μαρτύριο που περνάει, σε κάθε δικαστήριο προκειμένου να μάθει αυτό το πολυπόθητο «Γιατί;» που την έφερε σε αυτή τη κατάσταση.

Αύριο το πρωί στις 9 ώρα έχει οριστεί η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, και οι πληροφορίες δείχνουν την Έφη αμετανόητη. Η κατηγορούμενη αναμένεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της επιδιώκοντας όσο δυνατόν μικρότερη ποινή.

Τι θα ειπωθεί στην απολογία της κατηγορούμενης

Αρχικά, η Κακαράντζουλα θα ισχυριστεί πως η ποσότητα του οξέως που έριξε στην Ιωάννα ήταν μόλις ένα ποτήρι και όχι 1 με 2 λίτρα όπως έχουν υπολογίσει ειδικοί και γιατροί. Επίσης, στην προσπάθεια της να δείξει πως δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει θα ισχυριστεί ότι το έριξε από το πλάι και όχι απευθείας στο πρόσωπο της Ιωάννας.

Η απολογία αναμένεται να επιδιώξει να βγάλει «ψεύτες» όσους μάρτυρες έχουν αναφερθεί σε σχεδιασμό της επίθεσης.

Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια την Έφη, όλες οι αναζητήσεις της στο διαδίκτυο που έχουν καταγραφεί για τις λέξεις «βιτριόλι» και «οξύ» έγιναν για προσωπική της χρήση και όχι για να επιτεθεί σε κάποιον!

Στην δικογραφία υπάρχουν και τα τηλεφωνήματα που έγιναν στο νοσοκομείο που νοσηλεύονταν η Ιωάννα από άγνωστο άτομο το οποίο ρωτούσε σε ποιο δωμάτιο βρισκόταν το θύμα από την επίθεση με βιτριόλι. Η Κακαράντζουλα θα αρνηθεί και ότι είχε οποιαδήποτε σύνδεση με τα τηλέφωνα και ότι προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο. Επίσης, θα κληθεί να απαντήσει για την πιθανότητα ύπαρξης συνεργών κάτι το οποίο θα αρνηθεί.

Τέλος, θα γίνει αναφορά για τις σχέσεις της κατηγορούμενης με τον 40χρονο ο οποίος φέρεται να είναι η αιτία της εμμονής της Έφης προς την Ιωάννα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πληροφορία για το τι έχει να δηλώσει η κατηγορούμενη για τον άντρα και την σχέση τους κάτι που αναμένεται να γίνει -επιτέλους- αύριο. Ο ίδιος ο 40χρονος πάντως, στην κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι είχε περιστασιακή ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη και ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ από κοντά την Ιωάννα.

https://youtu.be/kpX2olAxh24

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Απολογία με αποκαλύψεις ή ψέματα; Η κατηγορούμενη απαντάει αύριο για όλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις