ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται η Κακαράντζουλα – «Ηρωίδα του κακού» την χαρακτηρίζει ψυχίατρος

Στην υπόθεση με βιτριόλι σε λίγες μέρες η Έφη Κακαράντζουλα θα καταθέσει, ενώ ψυχίατρος τόνισε πως η κατηγορούμενη είναι «Ηρωίδα του κακού».
Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται η Κακαράντζουλα – «Ηρωίδα του κακού» την χαρακτηρίζει ψυχίατρος

Επίθεση με βιτριόλι: Σε λίγα 24ωρα η Έφη Κακαράντζουλα, θα κληθεί να απολογηθεί στο δικαστήριο, για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Πιο συγκεκριμένα θα βρεθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Αθήνα, γι’ αυτόν το σκοπό. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με άλλες έξι κρατούμενες στον ίδιο θάλαμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, παρακολουθεί αρκετές ώρες την ημέρα τηλεόραση, για να ενημερώνεται για τις εξελίξεις, που σχετίζονται με την υπόθεση της.

Για το θέμα μίλησε στο Mega, o δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής. Όπου γνωστοποίησε πως στις 14 Οκτωβρίου, περιμένουν την απολογία της κατηγορούμενης.

Σ’ αυτή, δεν περιμένουν να αποκαλύψει πολλά περισσότερα, απ’ ότι έχει κάνει ήδη. Δηλαδή πως είναι ένοχη και ότι αυτή έριξε το βιτριόλι. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να πει που βρήκε το βιτριόλι και ποιος την βοήθησε.

Κάτι που πιστεύει ο κ. Αλεξανδρής, γιατί όπως σημείωσε δεν γίνεται να τα έκανε όλα μόνη της. Να βρει το βιτριόλι και να κάνει τις παρακολουθήσεις.

Τέλος είπε πως σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει η κατηγορούμενη σε λίγα χρόνια θα βγει έξω και η Ιωάννα φοβάται για την ζωή της.

Στην ίδια εκπομπή τοποθετήθηκε και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που χαρακτήρισε την Έφη «ηρωίδα του κακού». Στην συνέχεια δικαιολόγησε το χαρακτηρισμό αυτόν.

Τονίζοντας πως η κατηγορούμενη όποιον και να έβρισκε μπροστά της θα του έκανε κακό. Δεν κοιτάει ποιος είναι απέναντι της απλά θέλει να κάνει το κακό.

Ο κ. Σούρας με βάση τις εμμονές της, τις κινήσεις της, το βιτριόλι και τις παρακολουθήσεις δεν πιστεύει πως είναι άρρωστη.

Σχολίασε πως η Έφη ήξερε ακριβώς τι ήθελε να κάνει. Πως στόχευε να την δολοφονήσει, από την στιγμή που η θερμοκρασία της Ιωάννας έφτασε και τους 400 βαθμούς και όταν την είδε ο ίδιος ήταν ετοιμοθάνατη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Απολογείται η Κακαράντζουλα – «Ηρωίδα του κακού» την χαρακτηρίζει ψυχίατρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.