ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα από το δικαστήριο η κατηγορούμενη – «Θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας»

Από το δικαστήριο απουσίαζε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα από το δικαστήριο η κατηγορούμενη – «Θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας»

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο ενόψει της επίμαχης δίκης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, βρέθηκε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών με ειδική μάσκα, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο με τη δύναμη ψυχής που επέδειξε.

Από εκεί όμως έλειπε η κατηγορούμενη Ε. Κ. που πήρε την απόφαση να μην παραστεί στη δίκη, τονίζοντας όμως πως θα παρευρεθεί στη συνέχεια της διαδικασίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Με αυτόν τον τρόπο, αν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει, να βρεθεί απέναντι στην κατηγορούμενη, αυτή δεν βρέθηκε τελικά στο δικαστήριο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Απούσα από το δικαστήριο η κατηγορούμενη – «Θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.