ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει και θυμάται η 34χρονη!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες αρχίζει και θυμάται η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και τις μεταφέρει στην αστυνομία. Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν αρχίσει και εξετάζουν το οπτικό υλικό, προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό της γυναίκα που έκανε την επίθεση. Μάλιστα, το θύμα παρατήρησε ότι η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και...
Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει και θυμάται η 34χρονη!

Όλο και περισσότερες πληροφορίες αρχίζει και θυμάται η 34χρονη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και τις μεταφέρει στην αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν αρχίσει και εξετάζουν το οπτικό υλικό, προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό της γυναίκα που έκανε την επίθεση.

Μάλιστα, το θύμα παρατήρησε ότι η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και «σίγουρα δεν ήταν ξανθιά». Άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να φορούσε  σκούφο στα μαλλιά, χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tο «τέρας του Κάβου»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ακόμα σημείωσε ότι αμέσως μετά την επίθεση, η άγνωστη γυναίκα την ακολούθησε και στη συνέχεια διέφυγε πίσω της.

Συγκεκριμένα πιθανολογείται ότι η δράστης έστριψε δεξιά προς την οδό Θησέως, εκμεταλλευόμενη την πυκνή δεντροστοιχία και αμέσως μετά έστριψε πάλι δεξιά προς το παρκάκι της Αγίας Ελεούσας ή προς τα κάτω την Θησέως, με κατεύθυνση το Μοσχάτο.

Η 34χρονη, αναμένεται να δώσει σήμερα την πρώτη αναλυτική της κατάθεση για το συμβάν στην αστυνομία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αρχίζει και θυμάται η 34χρονη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.