ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται να φάει η δράστιδα – 4 μέρες άυπνη (vids)

Επίθεση με βιτριόλι: Τέσσερις μέρες άυπνη είναι η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση στην Καλλιθέα, σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.
Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται να φάει η δράστιδα – 4 μέρες άυπνη (vids)

Επίθεση με βιτριόλι: Σε κατάσταση σοκ δείχνει να βρίσκεται η 35χρονο φέρομενη ως δράστιδα της απίστευτης επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Οπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου, η 35χρονη εδώ και τέσσερις ημέρες παραμένει άυπνη, κάτι το οποίο , ενώ στο φως έρχονται νέα στοιχεία μόλις ένα 24ωρο πριν η κατηγορούμενη απολογηθεί στην εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Άρχισαν να μπαίνουν τα χρήματα

Επιπλέον αρνείται να φάει, δεν έχει κοιμηθεί από την ημέρα της σύλληψής της και γενικότερα «αρνείται την πραγματικότητα». Κάπως έτσι περιέγραψε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, Σάκης Κεχαγιόλου, την κατάσταση της 35χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι το πρωί της 20ης Μαΐου επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο.

«Η υπερασπιστική γραμμή χαράσσεται πάντα σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας. Οι δικηγόροι δεν είμαστε ούτε σκηνοθέτες ούτε σεναριογράφοι. Άρα για να βοηθήσω την εντολέα μου, που μου ανέθεσε την υπεράσπιση της, μπορώ να τη βοηθήσω μόνο αν οι συμβουλές βασίζονται στο υλικό της δικογραφίας» τόνισε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, εγώ τη γνωρίζω και την έχω εξηγήσει και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, όχι άρνηση απλώς ενοχής ή αθωότητας, αλλά άρνηση αντιμετωπίσεως της ίδιας της πραγματικότητας, ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της το εξήγησα αυτό. “Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεια μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”» πρόσθεσε.

Περιγράφοντας την κατάσταση της 35χρονης, που κρατείται στη ΓΑΔΑ, είπε ότι αν και αρχικά πίστευε πως η κατάστασή της οφειλόταν στο σοκ της σύλληψης, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει.

«Είναι τέσσερα μερόνυχτα άυπνη. Αρνείται και να φάει και δεν έχει κοιμηθεί» και αποκάλυψε ότι την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, η γυναίκα είχε ματώσει τους καρπούς της. «Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τραγική και την πρώτη ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης που πήγαμε στον ανακριτή. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, όταν περιμέναμε απ’ έξω, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της» περιέγραψε.

Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε όσα είπε ο Σάκης Κεχαγιόγλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται να φάει η δράστιδα – 4 μέρες άυπνη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.