ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της η κατηγορούμενη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για την επίθεση με το βιτριόλι, μετά τη σύλληψη της 35χρονης, που φέρεται ότι είναι η δράστις. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον τόπο καταγωγής της, κάτι που δεν προμήνυε τις τελευταίες εξελίξεις. Μάλιστα έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και στο...
Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της η κατηγορούμενη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις γίνονται για την επίθεση με το βιτριόλι, μετά τη σύλληψη της 35χρονης, που φέρεται ότι είναι η δράστις.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον τόπο καταγωγής της, κάτι που δεν προμήνυε τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και στο χωριό του θύματος, το Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, όπου έμαθαν τελικώς τα όσα έχουν γίνει στην επίθεση με το βιτριόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: ΣΟΚ με την εξαφάνιση 10χρονης και ανθρωποκυνηγητό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 35χρονη διώκεται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Διασκέδαζε στο χωριό της η κατηγορούμενη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.