ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα και την Επίθεση με βιτριόλι έναντι της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη  για απόπειρα ανθρωποκτονίας η Έφη Κακαράντζουλα

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κρίθηκε η Έφη Κακαράντζουλα με απόφαση του εισαγγελέα Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη.

Συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η εκδίκαση της υπόθεσης «Επίθεση με βιτριόλι» που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την αγόρευση του συνήγορου της υπεράσπισης, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η πρόταση του εισαγγελέα προ ημερών για ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας επικυρώθηκε με την σημερινή απόφαση. Απορρίφθηκε μάλιστα από την έδρα το αίτημα για την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου της δράστιδος.

Με την ανακοίνωση της απόφασης, συγγενείς και φίλοι της Ιωάννας Παλιοσπύρου ξέσπασαν σε λυγμούς καθώς πρόκειται για μία μικρή πρώτη δικαίωση για την άτυχη Ιωάννα και τους ίδιους.

Τι ισχυρίστηκε η υπεράσπιση σήμερα

Ο συνήγορος της Έφης, κ. Κεχαγιόγλου προσπάθησε μέχρι τελευταία στιγμή να αποφύγει την καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στη σημερινή του αγόρευση ισχυρίστηκε ότι η Έφη, αν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα «είχε άλλους 100 τρόπους να το κάνει».

Στο άκουσμα των επιχειρημάτων, ο εισαγγελέας της έδρας πήρε τον λόγο αναφέροντας πως η κατηγορούμενη, είχε αποδεχτεί πριν την πράξη της ότι ρίχνοντας στο πρόσωπο της Ιωάννας το βιτριόλι αυτή μπορεί να το εισέπνεε, να το κατάπινε, να πήγαινε στον τράχηλο και να πέθαινε. «Ήταν εκδίκηση που έφθανε ακόμη και μέχρι την αποδοχή του θανάτου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης σημείωσε ακόμη ότι δεν θα ζητηθεί να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Οι λόγοι για τους οποίους έγινε αυτό είναι επειδή με την αναγνώριση της ειλικρινούς μεταμέλειας θα ζητηθούν από τον νόμο πράξεις που να καταδεικνύουν την προσπάθεια της να άρει τις συνέπειες των πράξεων της, όπως η οικονομική ενίσχυση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αυτό σύμφωνα με τον ίδιο δεν καθίσταται εφικτό καθώς τόσο η ίδια η κατηγορούμενη όσο και η οικογένειά της δεν έχουν την οικονομική επάρκεια.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

?>