ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Αίτημα να εργαστεί στη φυλακή έκανε η 35χρονη – Ποιος την επισκέφτηκε

Επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, είχε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι. Συγκεκριμένα, για την κατηγορούμενη, μίλησε η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου. «Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατούμενές της ούτε ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμένη. Άλλωστε ο θάλαμος καραντίνας όπου...
Επίθεση με βιτριόλι: Αίτημα να εργαστεί στη φυλακή έκανε η 35χρονη – Ποιος την επισκέφτηκε

Επισκεπτήριο από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, είχε η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, για την κατηγορούμενη, μίλησε η διευθύντρια των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου.

«Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατούμενές της ούτε ζήτησε να μεταφερθεί σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμένη. Άλλωστε ο θάλαμος καραντίνας όπου κρατείται είναι αισθητά πιο ευρύχωρος από τα κελιά και έχει δική του τουαλέτα», δήλωσε η Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι πληρωμές των επιδομάτων ανεργίας

Μάλιστα, η 35χρονη ενημερώθηκε για όλους τους κανονισμού αλλά και τα όσα μπορεί να λαμβάνει από την καντίνα και στη συνέχεια, έκανε αίτημα για να δουλέψει στο καφενείο ή τη βιβλιοθήκη.

«Εφόσον μπει σε αυτό το καθεστώς, έχει κάποιες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Έδειξε ενδιαφέρον για εργασία. Με τα ημερομίσθια μειώνεται η ποινή της, όπως ισχύει για όλους τους έγκλειστους», εξήγησε η διευθύντρια των φυλακών, ενώ τόνισε πως η κατηγορούμενη «έχει κάνει ακροάσεις με κοινωνική λειτουργό, αρχιφύλακα, επόπτη και εισαγγελέα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Αίτημα να εργαστεί στη φυλακή έκανε η 35χρονη – Ποιος την επισκέφτηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.