ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Για άλλο λόγο και όχι για τον Νώντα επιτέθηκε στην Ιωάννα! (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή φαίνεται στην υπόθεση, καθώς η 35χρονη αρνείται πως επιτέθηκε στην Ιωάννα για τα «μάτια» του 40χρονου άνδρα.
Επίθεση με βιτριόλι: Για άλλο λόγο και όχι για τον Νώντα επιτέθηκε στην Ιωάννα! (vid)

Μεγάλη ανατροπή στην επίθεση με βιτριόλι!  Η κατηγορούμενη φαίνεται παρουσίασε μια άλλη εκδοχή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επιτέθηκε στην Ιωάννα για τα «μάτια» του 40χρονου.

Σύμφωνα με εκπομπή του STAR, η 35χρονη δράστης κατά την διάρκεια ανάκρισης στην Ασφάλεια φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο άνδρας αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού» (pics)

«Δεν θα ήμουν τόσο ανόητη για να καταστρέψω τη ζωή μου και τη ζωή της για έναν τέτοιο σκοπό», ήταν τα λόγια που αποδίδονται στην κατηγορούμενη.

Επίθεση με βιτριόλι

Θυμίζουμε πως 35χρονη που είναι προφυλακισμένη, έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

Στο μεταξύ η άτυχη Ιωάννα προσπαθεί να αναρρώσει από αυτή την απίστευτη επίθεση που δέχτηκε. Στο πλευρό πάντα και η μητέρα της 34χρονης που δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα της προσπαθώντας να την εμψυχώσει και να της συμπαρασταθεί.

«Έχουμε μεγάλο πόνο και στεναχώρια, όμως πρέπει να είμαστε δυνατοί για το παιδί μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», είπε η μητέρα της Ιωάννας μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Για άλλο λόγο και όχι για τον Νώντα επιτέθηκε στην Ιωάννα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.