ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Για κακούργημα διώκεται η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Για κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας διώκεται η 35χρονη που συνελήφθη. Οι εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα τρέχουν, με μία 35χρονη να έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η...
Επίθεση με βιτριόλι: Για κακούργημα διώκεται η 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Για κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας διώκεται η 35χρονη που συνελήφθη.

Οι εξελίξεις για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα τρέχουν, με μία 35χρονη να έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη – Τα ευρήματα που την «καίνε» (vid)

Μάλιστα, διώκεται πλέον για κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και πλημμέλημα της απείθειας.

Η ίδια βέβαια αρνείται όλες τις κατηγορίες, ζητώντας προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία της για τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Για κακούργημα διώκεται η 35χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.