ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Για να φτάσει ως εκεί, ποιος ξέρει…» – Η πρώτη ατάκα της 35χρονης για την Ιωάννα

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως πλέον, για την επίθεση με το βιτριόλι, από την 35χρονη προς την Ιωάννα. Η κατηγορούμενη, έχει προφυλακιστεί μετά από εντολή εισαγγελέα και ανακριτή, τονίζοντας την εμμονή που είχε με το θύμα. Το κινητό της μάλιστα, αποκάλυψε το μέγεθος της ζήλιας για την 34χρονη, ενώ φαίνεται ότι την...
Επίθεση με βιτριόλι: «Για να φτάσει ως εκεί, ποιος ξέρει…» – Η πρώτη ατάκα της 35χρονης για την Ιωάννα

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως πλέον, για την επίθεση με το βιτριόλι, από την 35χρονη προς την Ιωάννα.

Η κατηγορούμενη, έχει προφυλακιστεί μετά από εντολή εισαγγελέα και ανακριτή, τονίζοντας την εμμονή που είχε με το θύμα.

Το κινητό της μάλιστα, αποκάλυψε το μέγεθος της ζήλιας για την 34χρονη, ενώ φαίνεται ότι την παρακολουθούσε για περίπου ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μαρκέλλας: Σε ρόφημα τα ναρκωτικά – Εξιχνιάστηκε η υπόθεση

Είχε μάλιστα εγκαταστήσει και συσκευή GPS για να την εντοπίζει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το δελτίο του STAR,  αποκάλυψε και άλλα πράγματα για την επαφή των δύο, οι οποίες είχαν μιλήσει συνολικά 11 φορές.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν ο 40χρονος Νώντας, που είναι η πέτρα του σκανδάλου άθελα του και οδήγησε σε αυτή την απίστευτη κίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η 35χρονη σε κοινή παρέα, έκανε την ανήξερη, λέγοντας για την Ιωάννα: «Ποιος ξέρει τι μπορεί να της είχε κάνει αυτή, για να την φτάσει εκεί πέρα, αλλά και πάλι, δεν δικαιολογείται η πράξη της, ήταν πολύ ακραία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: «Για να φτάσει ως εκεί, ποιος ξέρει…» – Η πρώτη ατάκα της 35χρονης για την Ιωάννα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.