ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: H κατάθεση του 40χρονου – «Είχα ερωτικά περιστασιακή σχέση με την κατηγορούμενη»

Ο 40χρονος κατέθεσε για την επίθεση με βιτριόλι και τόνισε πως δεν έχει δει ποτέ από κοντά την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Επίθεση με βιτριόλι: H κατάθεση του 40χρονου – «Είχα ερωτικά περιστασιακή σχέση με την κατηγορούμενη»

Επίθεση με βιτριόλι: Ο 40χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κατέθεσε στο δικαστήριο για τη σχέση του με τις δύο γυναίκες.

Μιλώντας για τη σχέση του με την κατηγορούμενη, τη χαρακτήρισε μία «χαλαρή φιλική σχέση» ενώ σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, εκείνη περιορίστηκε σε λίγα μόνο μηνύματα.

Ο εισαγγελέας αυτόματα κάλεσε στο βήμα την Ιωάννα, η οποία επιβεβαίωσε πως βλέπει για πρώτη φορά τον μάρτυρα από κοντά.

Η νεαρή γυναίκα επιβεβαίωσε όσα είπε ο μάρτυρας και τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά, που επανερχόταν στη συνομιλία τους. Παρ’ ό,τι του είχε εξηγήσει την κατάσταση με την Έφη και θεωρούσε ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, εκείνος συνέχιζε να της στέλνει μηνύματα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο 40χρονος άνδρας με την κατηγορούμενη διατηρούσαν μία χαλαρή και φιλική σχέση, η οποία έγινε ερωτικά περιστασιακή. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαν συναντηθεί.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαν συναντηθεί μόλις μια φορά…

Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνώριζε, δεν την είχε δει ποτέ από κοντά και δεν είχαν μιλήσει δια ζώσης.

Τέσσερα χρόνια πριν της είχε στείλει ένα αίτημα φιλίας αφού την είδε προτεινόμενη μέσω κοινών φίλων και μίλησαν για λίγο διαδικτυακά.

Η Ιωάννα είχε διαγράψει τότε το αίτημα φιλίας και εκείνος την είχε ρωτήσει γιατί το έκανε αυτό. Του είπε για μία συνεπωνυμία και πως κάποια ενδιαφέρεται για εκείνον. Όταν είχαν μιλήσει, η Ιωάννα αναφέρθηκε στην κατηγορούμενη για το αν είναι κοινή τους γνωστή.

Ο 40χρονος κατέθεσε πως έμαθε για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκε ότι εμπλέκεται κάποιος γνωστός του.

Επίθεση με βιτριόλι: Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ από το δικαστήριο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: H κατάθεση του 40χρονου – «Είχα ερωτικά περιστασιακή σχέση με την κατηγορούμενη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.