ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι άγνωστοι διάλογοι της 35χρονης με την Ιωάννα

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτος «Live News» στο Mega έφερε στη δημοσιότητα νέους διαλόγους της 35χρονης με την άτυχη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.
Επίθεση με βιτριόλι: Οι άγνωστοι διάλογοι της 35χρονης με την Ιωάννα

Η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτος «Live News» στο Mega έφερε στη δημοσιότητα νέους διαλόγους της 35χρονης με την άτυχη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. 

Δράστις και θύμα συνομιλούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλικό κλίμα και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.

Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος έχει πειστεί πως συνομιλεί με μία γυναίκα που τη θεωρεί φίλη και της ανοίγεται. Η 35χρονη, όπως αποκαλύπτεται από τα στοιχεία της αστυνομίας, την ώρα, που την ευγνωμονούσε για τη στάση που κρατά αναφορικά με τον 40χρονο, την είχε ήδη στο στόχαστρο και είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επίθεση με βιτριόλι που συντάραξε τη χώρα.



Δράστις και θύμα ανταλλάσσουν μηνύματα από το Φθινόπωρο του 2018 μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Σε όλους τους διαλόγους η 35χρονη ρωτάει την Ιωάννα αν έχει δεχτεί κάποιο μήνυμα από τον 40χρονο.

Νοέμβριος 2018

«35χρονη: Αγάπη όλα καλά; Δεν είχαμε καμία ενόχληση;

Ιωάννα: Έλα κοριτσάκι, είχαμε ναι… Το επόμενο πρωινό δυστυχώς…’Καλημέρα εύχομαι καλή εβδομάδα με χαμόγελο’ και κάτι τέτοια…Δε ξέρω τι σχέση έχετε, αλλά συμβουλευτικά… Ξεκόλλα από αυτόν, κ……ζει φουλ στο Facebook. Νομίζω δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί του. Πάντως εγώ του το ξέκοψα, δεν ξαναέστειλα.

35χρονη: Μου επιτρέπεις να σε πάρω; Δεν έχω το τηλ σου… Ρε Ιωάννα, θύμισέ μου πού έκλεισε η συνομιλία σας.

Ιωάννα: Μου ευχήθηκε να περάσω όμορφα και να επιστρέψω με το καλό.

Ένα μήνα μετά η 35χρονη επανέρχεται. Η Ιωάννα είναι αδύνατον να πιστέψει πως η γυναίκα που της απευθύνει το λόγο, η κοντοχωριανή της που όλο αυτό το διάστημα της το παίζει φίλη κι την ευχαριστεί, έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της να τη καταστρέψει

Η Ιωάννα έχει πειστεί πως πρέπει να θεωρεί την 35χρονη φίλη της. Σε αυτό παίζουν ρόλο τα μηνύματα σε γιορτές και γενέθλια.

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιριού, η Ιωάννα λαμβάνει μήνυμα από τον 40χρονο. Η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος κάνει και σε αυτή την περίπτωση, αυτό που είχε υποσχεθεί στην 35χρονη.

Μια μέρα μετά ο 40χρονος στέλνει νέο μήνυμα στην Ιωάννα, χωρίς να λάβει απάντηση.

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» της άτυχης Ιωάννας

Όλα αυτά την ώρα που ο Γολγοθάς της άτυχης Ιωάννας στο Θριάσιο συνεχίζεται. Το βιτριόλι έχει καταστρέψει το 93% του προσώπου της και οι χειρουργικές επεμβάσεις πρέπει να συνεχιστούν. Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για άλλους τρεις μήνες και συνολικά θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Οι άγνωστοι διάλογοι της 35χρονης με την Ιωάννα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.