ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τη φιλία της με την Ιωάννα – «Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου» (vid)

Η Αννίτα Ναθαναήλ έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή στενή σχέση με την άτυχη Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχτηκε.
Επίθεση με βιτριόλι: Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τη φιλία της με την Ιωάννα – «Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου» (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Αννίτα Ναθαναήλ και Ιωάννα Παλιοσπύρου έχουν έρθει κοντά το τελευταίο καιρό μετά από πρωτοβουλία της πρώτης.

Στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης (16/9) η Αννίτα Ναθαναήλ. Η συζήτηση μεταξύ των δύο γυναικών επικεντρώθηκε στην φιλία της Ναθαναήλ με το θύμα της πολύκροτης επίθεσης με βιτριόλι, Ιωάννας.

Η Αννίτα Ναθαναήλ είχε συγκλονιστεί όπως όλοι πέρσι από το τραγικό γεγονός και σε μια προσπάθεια της να βοηθήσει την κοπέλα της έστειλε κάποιες  νέες τεχνολογίες που είχαν πέσει στην αντίληψη της μέσω του λογαριασμού της στο instagram. «Όταν είχα την ευκαιρία και το βήμα να κάνω κάτι για την Ιωάννα της είπα ότι θα κάνουμε αυτό και ότι περιμένω την έγκρισή της.» Είχε δηλώσει τότε μεταξύ άλλων στην Ελένη Μενεγάκη.

Πως κέρδισε την εμπιστοσύνη της Ιωάννας – Το κοινό τους ταξίδι στο Παρίσι

Η Ναθαναήλ δήλωσε πως χρειάστηκε να περάσει λίγος χρόνος για να καταφέρει να κερδίσει τη εμπιστοσύνη της Ιωάννας. Μιλώντας για τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο της κοπέλας η ίδια δήλωσε εντυπωσιασμένη από την στήριξη που της παρέχουν. «Η Ιωάννα έχει μία ομάδα ανθρώπων που είναι πάρα πολύ κοντά της, που τη λατρεύουν. Μακάρι εγώ στα 53 μου να είχα τόσο καλές φίλες όσο έχει η Ιωάννα. και αυτό λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητά της. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να δίνει στους ανθρώπους γύρω της γι’ αυτό και λαμβάνει αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δυο τους μάλιστα ήρθαν τόσο κοντά που έκαναν μαζί και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό προκειμένου να εξετάσουν θεραπείες για την περίπτωση της. Συγκεκριμένα ταξίδεψαν στο Παρίσι για να επισκεφτούν ένα μεγάλο κέντρο εγκαυμάτων.

«Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου», δήλωσε με έμφαση η Αννίτα. Μάλιστα χτες μετά την εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στη δίκη προκειμένου να βρεθεί ενώπιον της κατηγορούμενης η ίδια η Ναθαναήλ δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα: «Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις την δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα!! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς! @paliospirou.joanna »

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αnnita Nathanail (@annitanath)

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι καμένη παντού εκτός από τις γάμπες» –  «Η απουσία της κατηγορούμενης από τη δίκη ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα»

Στη συνέχεια η Ναθαναήλ προχώρησε και σε κάποιες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας ενώ μίλησε και για τη δίκη από την οποία ήταν απούσα η δράστρια της επίθεσης.

Αφού επιβεβαίωσε ότι κανείς από το περιβάλλον της κατηγορούμενης δεν ήρθε σε επαφή ποτέ με την Ιωάννα για να ζητήσει συγνώμη, η Ναθαναήλ είπε για την απουσία της από το δικαστήριο: «Αυτό ήταν μια μεγάλη απογοήτευση. Ακόμα και την τελευταία στιγμή όλοι ελπίζαμε ότι θα υπάρχει κάποιας μορφής ένδειξη μεταμέλειας. Μία μεγάλη συγγνώμη… Κάτι… Η παντελής αποχή και απουσία της κατηγορούμενης ήταν σαν μια μούντζα στην Ιωάννα που έβαλε όλες τις δυνάμεις προκειμένου να προσέλθει και να παραστεί στη δίκη».

«Η Ιωάννα πέρασε με τους συνηγόρους κατευθείαν μέσα και τότε μάθαμε πως η κατηγορούμενη δεν θα παραβρεθεί. Δεν είχε γίνει καμία δήλωση μέχρι τότε, δεν είχαμε καμία εικόνα. Οι πρώτες κουβέντες, μάλιστα, μεταφέρθηκαν από κάποια τηλεοπτικά συνεργεία που βρίσκονταν εκεί», συμπλήρωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως η άτυχη κοπέλα η οποία «είναι καμένη παντού εκτός από τις γάμπες » δεν θέλει να το βάλει κάτω. Σύμφωνα με την ίδια, ψάχνει εργασία από το σπίτι και θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε μια πιο φυσιολογική ζωή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τη φιλία της με την Ιωάννα – «Είναι πλέον κομμάτι της ζωής μου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις