Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστης σε 6 χρόνια θα είναι ελεύθερη - Η Ιωάννα θα ζει ισόβια τον γολγοθά της

Για την επίθεση με βιτριόλι μίλησε για ακόμη μια φορά ο Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας πως η δράστις σε 6 χρόνια θα είναι ελεύθερη!

Επίθεση με βιτριόλι: Ικανοποιημένος από την πρόταση του εισαγγελέα που έκανε λόγο για ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμφανίστηκε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας.

Μιλώντας στο κανάλι του ΑΝΤ1, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στις εξελίξεις που παρουσίασε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης τονίζοντας πως η πρόταση του εισαγγελέα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, ήταν αυτή που περίμενε.

Παράλληλα, τόνισε πως νιώθει ικανοποίηση και για το γεγονός, πως η δράστις, της επίθεσης με βιτριόλι αποχώρησε από το δικαστήριο την στιγμή που εκείνος αγόρευε, σε μια κίνηση που μαρτυρά τον εκνευρισμό και την αδυναμία της να ακούσει όσα έλεγε.

Φυσικά αν η δράστις καταδικαστεί, θα βρίσκεται στην φυλακή για ακόμη 6 χρόνια, τη στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα θα ζει ισόβια τον δικό της γολγοθά, κάτι το οποίο τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης της.

«μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας ενώ θυμίζουμε πως ικανοποίηση εξέφρασε με τις δηλώσεις της και το θύμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα, αποχωρώντας από το δικαστήριο, ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά της την Ελληνική Δικαιοσύνη, που της δίνει κουράγιο με τις αποφάσεις της, προκειμένου να συνεχίσει να ζει, με τα βάσανα που έχει, χάρης στις πράξης της κατηγορούμενης.