ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της – Σκληρό μήνυμα

Η Ιωάννα δημοσίευσε μια φωτογραφία γροθιά στο στομάχι και τα γιατί είναι πολλά. 
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της – Σκληρό μήνυμα

Η Ιωάννα ένα πρωί πήγαινε στη δουλειά της και δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Από γυναίκα! Από τότε η ζωή της άλλαξε ριζικά. Έχει χάσει την παλιά της ζωή και «ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά».

Η Ιωάννα ακόμα πονάει, δεν θα επιστρέψει ποτέ στην καθημερινότητα που είχε συνηθίσει. Κι αυτό γιατί μια γυναίκα αποφάσισε, όχι απλά να τη σκοτώσει, αλλά να την υποβάλει σε καθημερινό μαρτύριο με την επίθεση με βιτριόλι που της έκανε.

Η άτυχη κοπέλα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από το πρώτο της χειρουργείο. Η φωτογραφία είναι σκληρή και θα σας συμβουλεύαμε αν δεν αντέχεται να μην τη δείτε.

Αυτό που πρέπει να δείτε είναι η λεζάντα που τη συνοδεύει:  «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.
Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9».

Ιωάννα είσαι η πιο όμορφη γυναίκα και το μεγαλείο της ψυχής σου είναι τεράστιο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με το πρόσωπό της – Σκληρό μήνυμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!