ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της

Η φερόμενη ως δράστης ήξερε ακριβώς πώς να μπεί στο κτήριο της ασφαλιστικής που δούλευε η άτυχη Ιωάννα, χωρίς να γίνει αντιληπτή από την κάμερα
Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της

Νέα δεδομένα στο θρίλερ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα προκύπτουν από την έρευνα των αστυνομικών.

Η μαυροφορεμένη μασκοφόρος που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας χρησιμοποίησε για να μπεί και να βγεί απο το κτήριο της ασφαλιστικής εταιρείας στην Θησέως, το μόνο τυφλό σημείο απο τις κάμερες. Ένδειξη οτι όχι μόνο είχε σχεδιάσει αριστοτεχνικά το σχεδιό της αλλά γνώριζε και μυστικά για τον χώρο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Καλλιθέας έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος αναζητώντας το μυστικό στις φωτογραφίες, τα sms και τη λίστα των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ! Έπιασαν 57χρονο με 36 videos κάτω από φούστες γυναικών!

Παράλληλα προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία και απο τα social media που διέθετε η 34χρονη με επίκεντρο το messenger και τον «τοίχο» της για να εντοπίσουν τυχόν περίεργα ή απειλητικά μηνύματα και αναρτήσεις που να δείχνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν και λίγο μετά την επίθεση σε βάρος της 34χρονης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε μελετήσει καλά τις κινήσεις της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.