ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία και συνέντευξη της Ιωάννας

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επίθεση που είχε δεχθεί με βιτριόλι κοντά στο χώρο εργασίας της.
Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία και συνέντευξη της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επίθεση που είχε δεχθεί με βιτριόλι κοντά στο χώρο εργασίας της.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα στην Αττική και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή της.

Από τότε ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά καθώς έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις αφού το βιτριόλι έχει κάψει ένα μεγάλο μέρος του προσώπου της. Φερόμενη ως δράστης της φρικτής επίθεσης είναι μία 35χρονη ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Ιωάννα απευθυνόμενη στην κατηγορούμενη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Η υπεράσπιση εκφέρει διαρκώς άποψη για το αν υπάρχει συνεργός ή όχι, αν η πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν δολοφονία ή όχι, και ακόμη αποφαίνεται για την ύπαρξη ή μη των ευρημάτων της έρευνας. Μήπως συμμετέχει και αυτή στις έρευνες; Οπότε ας μας ενημερώσει. Εκτός αν έχει μιλήσει επιτέλους η κατηγορούμενη, διότι κατά δήλωση του συνηγόρου της, αρνείται ακόμη και τώρα να πει οτιδήποτε.

 

Δεν είναι «Άρλεκιν». Πρόκειται για την ζωή μου, που την κατέστρεψε και συνεχίζει να διαψεύδει τα στοιχεία που είναι συντριπτικά εις βάρος της. Σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Όταν δεν το κατάφερε, έψαχνε τρόπο να συνεχίσει το εγκληματικό σχέδιο της, ρωτώντας οικείο μου πρόσωπο πώς μπορεί να με επισκεφθεί στο νοσοκομείο».

Ο νομικός της παραστάτης της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας,  είχε πει: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η κατηγορούμενη, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και αφού δεν κατάφερε να αφαιρέσει τη ζωή της Ιωάννας, αναζητούσε τρόπο να εισέλθει στο νοσοκομείο και να τη δολοφονήσει. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο υγρό το οποίο, αν χορηγηθεί, να είναι θανατηφόρο και μη ανιχνεύσιμο. Μένει να δούμε αν τα ανωτέρω θα εισφέρουν στην ανάκριση».

Η Ιωάννα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επίθεση στην οποία αναφερόμενη στην κατηγορούμενη είπε: «Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με το φόβο, ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει».

Τηλεθέαση 10/3: Εκτοξεύτηκε το Survivor – Ακολουθούν Άγριες Μέλισσες και MasterChef

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Τα… στοιχεία που περιλαμβάνει

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία και συνέντευξη της Ιωάννας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.