ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στις Φυλακές Κορυδαλλού

Η διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος που βρίσκεται η 35χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε για την κράτησή της και αποκάλυψε πως ζήτησε να εργαστεί. Στο protothema.gr μίλησε η διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος και είπε πως η κατηγορούμενη ζήτησε να εργαστεί, ενώ αναφέρθηκε στην κράτησή της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Οι άγνωστοι διάλογοι της...
Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στις Φυλακές Κορυδαλλού

Η διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος που βρίσκεται η 35χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, μίλησε για την κράτησή της και αποκάλυψε πως ζήτησε να εργαστεί.

Στο protothema.gr μίλησε η διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος και είπε πως η κατηγορούμενη ζήτησε να εργαστεί, ενώ αναφέρθηκε στην κράτησή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Οι άγνωστοι διάλογοι της 35χρονης με την Ιωάννα

Προαυλιζεται μόνη της και λαμβάνει τα γεύματα της κανονικά η 35χρονη που βρίσκεται εδώ και 3 μέρες προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Λόγω του κορονοϊού κρατείται σε θάλαμο – καραντίνα, όπως ορίζουν οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, και όχι επειδή φοβάται να έρθει σε επαφή με τις συγκρατουμενες της όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες.

«Δεν υπάρχει θέμα με άλλες συγκρατουμενες της, ούτε ζήτησε να μεταφερθει σε άλλο χώρο για να αισθάνεται πιο προστατευμενη» διευκρίνισε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας ότι «έχει ακολουθηθεί πίστα ότι οριζει το πρωτόκολλο για τις νεοεισερχόμενες κρατούμενες».

Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών, διαθέτει δικό του μπάνιο και τουαλέτα. Η 35χρονη κατά την είσοδο της στις φυλακές ενημερώθηκε από τον αρχιφύλακα για τα ωράρια του επισκεπτηρίου, πώς θα λάβει προϊόντα από την καντίνα και το εξωτερικό μπακάλικο και μάλιστα ζήτησε να εργαστεί αμέσως. Κατέθεσε αίτημα να εργαστεί είτε στο καφενείο είτε στην βιβλιοθήκη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες εφόσον εγκριθεί από το Συμβούλιο Εργασίας.

Σημειώνεται ότι βάσει του πρωτοκόλλου προαυλίζεται μόνη της.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Οι τρεις πρώτες μέρες της 35χρονης στις Φυλακές Κορυδαλλού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.