ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι  της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα η 35αχρονη Ιωάννα.  Νωρίτερα στην ημέρα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας 35αχρονης, η οποία φέρεται να είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι. Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό...
Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου

Αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι  της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στην Καλλιθέα η 35αχρονη Ιωάννα. 

Νωρίτερα στην ημέρα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μιας 35αχρονης, η οποία φέρεται να είναι η βασική ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι.

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία που συνεργαζόταν με το ασφαλιστικό πρακτορείο στο οποίο εργαζόταν η Ιωάννα και, κατά πληροφορίες, είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

Η 35χρονη υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο υπάρχουν ηχηρά στοιχεία που την ενοχοποιούν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένειά της έχει έρθει σε επικοινωνία με τον γνωστό ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Τα λάθη της 35χρονης που οδήγησαν στην προσαγωγή

 

Εμμονή με την 34χρονη Ιωάννα φαίνεται να είχε η ύποπτη που, όχι μόνο την «ακολουθούσε» στα social media, αλλά σε κάθε φωτογραφία που άλλαζε το θύμα εκείνη έκανε «like».

Μια επίθεση φιλίας πριν τη φρικαλέα επίθεση που θα άλλαζε για πάντα τη ζωή της 35χρονης.

Όπως φαίνεται στο Facebook, η ύποπτη, στις 12:18 τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαΐου, που πιθανότατα είχε στήσει διαδικτυακό καρτέρι σε ρόλο σατανικού «stalker», μόλις είδε ότι η Ιωάννα έκανε αλλαγή στο προφίλ, της έκανε «like».

Λίγες ώρες αργότερα θα έστηνε καρτέρι και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή… Και δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες προφίλ της Ιωάννας καθώς, όπως φαίνεται, εκτός και από τις υπόλοιπες φωτογραφίες έκανε «like» και στα τραγούδια που ανέβαζε η κοπέλα, πράγμα που σημαίνει ότι την παρακολουθούσε εμμονικά στα social media.

Όπως προκύπτει, οι δύο γυναίκες δεν ήταν άγνωστες αλλά γνωρίζονταν πολύ καλά. Ήταν «φίλες» στο Facebook, είχαν κοινή καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, και μάλιστα πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, η παλιά της συμμαθήτρια ήταν τόσο καλά μεταμφιεσμένη και ψυχρή όταν της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό που η Ιωάννα δεν την αναγνώρισε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Είχε εμμονή με την Ιωάννα η δράστιδα – Την αναλαμβάνει ο Κεχαγιόγλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.