ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Λύνεται το μυστήριο – Η Ιωάννα θυμάται!

Η 34χρονη Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ και τους απίστευτους πόνους αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι από τη μαυροντυμένη γυναίκα στην Καλλιθέα. Ο δικηγόρος της γυναίκας, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στη...
Επίθεση με βιτριόλι: Λύνεται το μυστήριο – Η Ιωάννα θυμάται!

Η 34χρονη Ιωάννα μετά το αρχικό σοκ και τους απίστευτους πόνους αρχίζει και θυμάται λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε με βιτριόλι από τη μαυροντυμένη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Ο δικηγόρος της γυναίκας, που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, Νίκος Αλεξανδρής, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στη λύση του μυστηρίου και τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ.Αλεξανδρής για την κατάσταση της 34χρονης, «Η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Μόνο το 7% του προσώπου της είναι αλώβητο (vid)

Σχετικά με τη ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, ο δικηγόρος της τόνισε ότι «Κάνει καλύτερες σκέψεις. Υπάρχουν σκέψεις αρκετές στο μυαλό της και αυτές τις σκέψεις πληροφορεί την αστυνομία και προσπαθεί και η αστυνομία, όσο μπορεί, να εξιχνιάσει αυτή την περίπτωση. Και η ίδια προσπαθεί να δώσει τις εξηγήσεις, τόσο στον εαυτό της, όσο και τους υπολοίπους».

«Δε ψάχνουν στο σκοτάδι… Η Ιωάννα αρχίζει και συνειδητοποιεί τι συνέβη»

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση του γρίφου, ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε ότι «Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δε ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος».

Όσον αφορά το πώς διαχειρίζεται η 34χρονη την υπόθεση, ο δικηγόρος της τόνισε ότι «Προφανώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή της δε θα είναι η ίδια. Ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό κορίτσι που ζούσε μια φυσιολογική ζωή. Εργαζόταν σε δυο δουλειές. Είναι απορίας άξιο πώς ένας εγκέφαλος κάνει αυτή την καταστροφή, είναι συγκλονιστικό να το σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα φθάσουν σε τέτοιου είδους αγριότητας έγκλημα», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και κάνουν φύλλο και φτερό το υλικό από κάμερες και το κινητό της κοπέλας, ώστε να διαλευκάνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Λύνεται το μυστήριο – Η Ιωάννα θυμάται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.