ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρίες και για δεύτερη δράστρια!

Τι αναφέρουν οι μάρτυρες
Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρίες και για δεύτερη δράστρια!

Μαρτυρίες κατοίκων από τη γειτονιά της Ιωάννας στο Μοσχάτο προκαλούν ερωτήματα.

Τα λόγια τους κατατέθηκαν και παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/6) στο Mega.

Εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποιοι άνθρωποι στη γειτονιά του Μοσχάτου, όπου διέμενε η 34χρονη Ιωάννα, αναφέρουν ότι είδαν πέρα από την κατηγορούμενη, μία ακόμα γυναίκα στο σημείο, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Θερμοπυλών.

Το τραγικό αυτό σκηνικό οι κάτοικοι της περιοχής, το έβλεπαν να εκτυλλίσεται από τον περασμένο Γενάρη, αλλά εν τέλει σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, η κατηγορούμενη σχεδιάζει την δράση της, από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, αστυνομικό συντάκτη στο «ΒΗΜΑ» και τα «ΝΕΑ», από την ανάλυση του GPS, που έβαλε η δράστις στο αυτοκίνητο του θύματος, δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση προσέγγιση της Ιωάννας, στο σπίτι του 40χρονου άνδρα που παρουσιάζεται ως το μήλον της έριδος.

Αυτό που εξετάζει η αστυνομία, είναι το γιατί επέλεξε να επιτεθεί στην Ιωάννα στην Καλλιθέα στο πολύβουο σημείο, του γραφείου της, και καταλήγει ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο, γιατί δεν μπορούσε να μπει στο σπίτι της, αφού  η κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας κλειδωνόταν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι τελευταίες ειδήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρίες και για δεύτερη δράστρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.