ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία και …απαντήσεις από το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης (vid)

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Το δεύτερο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης κατηγορούμενης αλλά και το laptop της θα αποκαλύψουν αν είχε συνεργούς. Τα στοιχεία που κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί από τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως «δένουν» περισσότερο την κατηγορία που...
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία και …απαντήσεις από το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης (vid)

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Το δεύτερο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης κατηγορούμενης αλλά και το laptop της θα αποκαλύψουν αν είχε συνεργούς.

Τα στοιχεία που κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί από τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως «δένουν» περισσότερο την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Οι ειδικοί κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να επαναφέρουν τα στοιχεία στο λαπτοπ και στο κινητό της 35χρονης, το οποίο φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Χίος: Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου (vids)

Από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο ερωτήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα, δηλαδή ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι και το αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί της 35χρονης, έστω και εν αγνοία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη φέρεται να αναζήτησε περούκα το διάστημα 6-9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες πριν από την επίθεση. Όπως πρόσθεσε ο κ. Λύτρας: «Θα πρέπει να πληροφορηθούμε αν εκτός από αυτήν, τη συγκεκριμένη κατηγορούμενη υπήρχε και άλλος, ο οποίος τη βοήθησε είτε για να παρακολουθεί την Ιωάννα είτε την προμήθευσε το καυστικό υγρό, γνωρίζοντας τον σκοπό για τον οποίο το προόριζε».

Η κατηγορούμενη 35χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενές της και συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο.

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά.

Η Ιωάννα αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της, εντός της εβδομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία και …απαντήσεις από το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.