ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο με τη διαφυγή της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ο κύκλος γύρω από την μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία εξαπέλυσε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, στενεύει επικίνδυνα.
Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο με τη διαφυγή της μαυροφορεμένης γυναίκας

Ο κύκλος γύρω από την μαυροφορεμένη γυναίκα, η οποία εξαπέλυσε την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, στενεύει επικίνδυνα.

Στα χέρια των αρχών υπάρχει νέο βίντεο, το οποίο δείχνει τη γυναίκα να διαφεύγει μετά την επίθεση μετά την επίθεση με βιτριόλι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ: Χάος στο Πόρτλαντ – Διαδηλωτές λεηλατούν τα πάντα! (vids)

Μία από τις κάμερες ασφαλείας, υλικό από τις οποίες εξέτασαν οι αστυνομικοί, «έπιασε» την μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα, δίνοντας νέα στοιχεία στην υπόθεση.

Πλέον, η έρευνα της ελληνικής αστυνομίας περιορίζεται σε τρία γυναικεία πρόσωπα. Με ένα απ’ αυτά να ξεχωρίζει και τις αρχές να επιχειρούν την ταυτοποίησή του μέσα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο με τη διαφυγή της μαυροφορεμένης γυναίκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.