×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Επίθεση με βιτριόλι: Ο μάρτυρας «κλειδί» και η νέα κατάθεση της 34χρονης (vid)


    Μάριος Σταμπουλής

Επίθεση με βιτριόλι: Ο μάρτυρας «κλειδί» και η νέα κατάθεση της 34χρονης (vid)


Οι εξελίξεις γύρω από της σοκαριστική υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα… τρέχουν, με τα στοιχεία για εντοπισμό της δράστιδας να αυξάνονται συνεχώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, εντοπίστηκε ο οδηγός, ο οποίος μετέφερε την «μαυροφορεμένη» γυναίκα στο σημείο που έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο δείχνει τη δράστη (vid)

Εκείνος, υποστηρίζει πως δεν γνώριζε κάτι για την επίθεση και πρόσθεσε ότι η άφιξη έγινε επτά περίπου λεπτά πριν το συμβάν. Ο Μάρτυρας σημείωσε πως δέκα λεπτά αργότερα έμαθε από τα Μέσα Ενημέρωσης για την υπόθεση.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, αν ο ίδιος πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε στις Αρχές, ή αν εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Η κατάθεση της 34χρονης κοπέλας…

Το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η γραπτή κατάθεση της 34χρονης γυναίκες που έπεσε θύμα της επίθεσης στην Καλλιθέα, χωρίς όμως να προσθέτει κάτι καινούργιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Στάθηκα μπροστά στο ασανσέρ και περίμενα. Κοιτούσα χαμηλά και ένιωσα τη παρουσία της από τη σκάλα που πάει στο υπόγειο. Φορούσε μάλλον σκουφί μαύρο, μαύρη προστατευτική μάσκα ήταν ψηλή στο ύψος μου και αδύνατη».

Η 34χρονη είπε στους αστυνομικούς τι ακολούθησε από τη στιγμή που η δράστης έριξε πάνω της το επικίνδυνο καυστικό υγρό.

«Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού μια φορά σε όλο το πρόσωπο μου και εξαφανίστηκε. Έτρεξα δίπλα στο φαρμακείο και φώναζα καίγομαι κάτι μου έριξαν. Έπλυνα λίγο το πρόσωπο μου και έβγαλα κάποια ρούχα που είχαν ποτίσει από το υγρό»

Οι αρχές την ρώτησαν και πάλι αν υπάρχει κάποιος που υποπτεύεται, με την νεαρή κοπέλα να υποστηρίζει και πάλι πως δεν μπορεί να σκεφτεί ποια μπορεί να ήταν.


Τελευταία Νέα