ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για την 35χρονη – «Δεν έχει ζητήσει συγγνώμη»

Οργισμένη εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα, που είχε δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι πριν από λίγο καιρό, από την 35χρονη Έφη. Το θύμα, μιλάει με τους δικούς της ανθρώπους, τονίζοντας ότι η δράστρια δεν έχει το θάρρος ούτε να ζητήσει συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη της. «Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους...
Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για την 35χρονη – «Δεν έχει ζητήσει συγγνώμη»

Οργισμένη εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα, που είχε δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι πριν από λίγο καιρό, από την 35χρονη Έφη.

Το θύμα, μιλάει με τους δικούς της ανθρώπους, τονίζοντας ότι η δράστρια δεν έχει το θάρρος ούτε να ζητήσει συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη της.

«Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα», αναφέρει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, μάλιστα, η 34χρονη λέει στους δικούς της ανθρώπους για την Έφη ότι «ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρση μέτρων: Ανοίγουν από την 1η Ιουλίου οι χειμερινοί κινηματογράφοι – Πώς θα λειτουργούν!

Η 35χρονη κρατείται σε θάλαμο – καραντίνα, όπως ορίζουν οι οδηγίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Παράλληλα έχει καταθέσει αίτημα προκειμένου να εργαστεί στο καφενείο ή τη βιβλιοθήκη της φυλακής.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι μαραθώνιος όλο αυτό, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα – βήμα και ακολουθώντας τους ρυθμούς που μας δείχνει το σώμα της.

Αυτό το τεχνητό δέρμα που έχουμε τοποθετήσει εξ αρχής στο πρόσωπό της, εξακολουθεί και υπάρχει και μάλιστα το έχει δεχτεί το σώμα της πολύ καλά. Ανάλογα με το πώς επουλώνονται οι πληγές της, κινούμαστε κι εμείς με τα χειρουργεία» είπαν οι γιατροί της στο protothema.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για την 35χρονη – «Δεν έχει ζητήσει συγγνώμη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.