ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Oργή της Ιωάννας για όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μέσω του δικηγόρου της, εξέφρασε την αγανάκτηση της, για όσα υποστηρίζει ο 40χρονος μέσω του εκπροσώπου του.
Επίθεση με βιτριόλι: Oργή της Ιωάννας για όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μέσω του εκπροσώπου της εξέφρασε την αγανάκτηση της, για όσα είπε γι’ αυτή ο 40χρονος άντρας.

Επίθεση με βιτριόλι: Χυδαία επίθεση από τη μητέρα της δράστριας «Έλεος πια, βρωμιάρηδες, ζώα είστε;» όπως έγραψε πριν δυο μέρες το Sportime.

Στις νεότερες εξελίξεις η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι στενοχωρημένη με όσα φαίνεται πως είπε ο 40χρονος, που φαίνεται πως ήταν το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο κοπέλες, μέσω του εκπροσώπου του και αυτός.

Έτσι ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας, μιλώντας στο Star τόνισε: «Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».

Nωρίτερα ο νομικός εκπρόσωπος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, είπε στο Mega, πως ο πελάτης του δεν ήταν το «μήλον της έριδος», ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ενώ απορεί γιατί η θύτης και το θύμα δεν αναφέρονται στο τρίτο πρόσωπο που υποστηρίζει πως υπάρχει στην υπόθεση.

Τέλος ανέφερε πως ο εντολέας του θέλει να απεμπλακεί το όνομα του, όσο το δυνατόν νωρίτερα από την υπόθεση και πως: «ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Oργή της Ιωάννας για όσα υποστηρίζει ο 40χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.