ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε η Ιωάννα, που είχε δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι πριν από λίγους μήνες στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Star, η 34χρονη έφυγε από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ στο πλευρό της ήταν τόσο ο αδερφός, αλλά και η μητέρα της με τον δικηγόρο...
Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα

Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε η Ιωάννα, που είχε δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι πριν από λίγους μήνες στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Star, η 34χρονη έφυγε από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ στο πλευρό της ήταν τόσο ο αδερφός, αλλά και η μητέρα της με τον δικηγόρο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 216 οι νεκροί – Κατέληξε 88χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Μετά από δυόμιση μήνες και αρκετά χειρουργεία (επτά μέχρι τώρα), πλέον επιστρέφει όσο μπορεί στην κανονική ζωή της.

Φυσικά δεν είναι μόνη της, αφού όλοι είναι μαζί της και της δίνουν δύναμη για τη συνέχεια, που και η ίδια γνωρίζει ότι θα είναι αρκετά δύσκολη, για να αναρρώσει πλήρως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.