ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη!

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας με την κατηγορούμενη να τηρεί ενώπιον του ανακριτή το δικαίωμα της σιωπής. Η κατηγορούμενη για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί και η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη!

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας με την κατηγορούμενη να τηρεί ενώπιον του ανακριτή το δικαίωμα της σιωπής.

Η κατηγορούμενη για την φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι έφτασε στην Ευελπίδων στις 09.30 το πρωί και η παρουσία της στο ανακριτικό γραφείο διήρκησε ελάχιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Απίστευτο! Η κατηγορούμενη είχε βάλει κι άλλη ξανθιά στο μάτι!

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολόγος κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε».

Επίθεση με βιτριόλι: Τι έδειξε το κινητό της 35χρονης

Την ίδια ώρα η έρευνα των αστυνομικών της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019.

Ειδικότερα, τα πρώτα αποτελέσματα από την εξέταση των κινητών της 35χρονης έδειξαν ότι η Έφη, αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυχτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο, αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.