ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά διασκέδαζε η 35χρονη (pic)

Σοκαριστικά είναι τα νέα που έρχονται για την 35χρονη, που φαίνεται ότι πραγματοποίησε την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα. Συγκεκριμένα, η δράστρια όπως μπορεί κανείς να δει από το προσωπικό της Facebook, δεν άλλαξε την καθημερινότητα της, ακόμα και μετά από αυτό που έκανε. Μπορεί να είχε προκαλέσει τρομερά τραύματα, ψυχικά και σωματικά...
Επίθεση με βιτριόλι: Σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά διασκέδαζε η 35χρονη (pic)

Σοκαριστικά είναι τα νέα που έρχονται για την 35χρονη, που φαίνεται ότι πραγματοποίησε την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, η δράστρια όπως μπορεί κανείς να δει από το προσωπικό της Facebook, δεν άλλαξε την καθημερινότητα της, ακόμα και μετά από αυτό που έκανε.

Μπορεί να είχε προκαλέσει τρομερά τραύματα, ψυχικά και σωματικά στην Ιωάννα, ωστόσο δεν έδειξε να την επηρεάζει καθόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μπήκε και ζήτησε βιτριόλι» – Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία

Στις 8 Ιουνίου λοιπόν, περίπου τρεις εβδομάδα μετά την επίθεση, βρέθηκε σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά μαζί με φίλες της για να διασκεδάσει, κάτι που μοιράστηκε και στο Facebook.

Μάλιστα, οι φίλες τις δεν είχαν προσέξει καμία απολύτως αλλαγή στη συμπεριφορά της και σε όλα αυτά που έκανε.

«Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση. Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει», ανέφερε ένα μάρτυρας από τον κοντινό της περίγυρο μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά διασκέδαζε η 35χρονη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.