ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην αστυνομικό

Πρώην αστυνομικός και κάτοικος της περιοχής της Καλλιθέας όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας έδωσε μία συγκλονιστική μαρτυρία. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μία γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο και παρατηρούσε τον χώρο μπροστά από την εταιρεία όπου η 34χρονη δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι...
Επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην αστυνομικό

Πρώην αστυνομικός και κάτοικος της περιοχής της Καλλιθέας όπου έγινε η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας έδωσε μία συγκλονιστική μαρτυρία.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μία γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο και παρατηρούσε τον χώρο μπροστά από την εταιρεία όπου η 34χρονη δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το «προφίλ» της δράστιδος όπως το σκιαγράφησαν οι Αρχές

«Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9 το πρωί. Μία ημέρα πριν από την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα», είπε ο ιδιοκτήτης καφετέριας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Μετά την επίθεση, όλες αυτές τις μέρες που βρίσκομαι εδώ, δεν έχει περάσει ξανά. Ήταν μελαχρινή, φορούσε σκουφάκι, τα μαλλιά της ήταν μέχρι τον ώμο και φορούσε μαύρα ρούχα. Και τις πέντε μέρες ήταν η ίδια κοπέλα και φορούσε τα ίδια ρούχα», σημείωσε ο μάρτυρας ο οποίος δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι στο σημείο βρέθηκε ένα γάντι και μία μάσκα τα οποία δεν τα συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι – Συγκλονιστική μαρτυρία από πρώην αστυνομικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.