ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη βασική ύποπτη, ανακρίνεται και δεύτερη γυναίκα! (vids)

Στη σύλληψη μιας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το πρωί της 20ης Μαΐου, προχώρησε η αστυνομία. Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία αυτή τη στιγμή κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπηρεσία Ασύλου: Έκλεισαν την Κατεχάκη οι αιτούντες άσυλο μετανάστες Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως...
Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη βασική ύποπτη, ανακρίνεται και δεύτερη γυναίκα! (vids)

Στη σύλληψη μιας γυναίκας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, το πρωί της 20ης Μαΐου, προχώρησε η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία αυτή τη στιγμή κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπηρεσία Ασύλου: Έκλεισαν την Κατεχάκη οι αιτούντες άσυλο μετανάστες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει ομολογήσει την πράξη της, ωστόσο το στοιχείο που φαίνεται ότι την έχει προδώσει είναι η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ταξί.

Η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ερευνούσε την υπόθεση και κατάφερε με σαρώσεις κινητών, τις εικόνες και τα βίντεο από τις κάμερες, αλλά και την κατάθεση του θύματος να λύσει το γρίφο.

Πάντως, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσαχθεί και ανακρίνεται μία δεύτερη γυναίκα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, είναι πως πρόκειται για νέα πρόσωπα που προέκυψαν στην αστυνομική έρευνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Συνελήφθη βασική ύποπτη, ανακρίνεται και δεύτερη γυναίκα! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.