ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν τα λόγια του ιατροδικαστή – «Αν δεν είχε αντιδράσει γρήγορα η Ιωάννα θα είχε πεθάνει»

Σοκ προκαλούν τα λόγια ιατροδικαστή για την επίθεση με βιτριόλι, καθώς αν δεν υπήρχε γρήγορη αντίδραση, η Ιωάννα θα είχε πεθάνει!
Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν τα λόγια του ιατροδικαστή –  «Αν δεν είχε αντιδράσει γρήγορα η Ιωάννα θα είχε πεθάνει»

Επίθεση με βιτριόλι: Τη στιγμή που η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ζητάει δικαιοσύνη για την κόρη της, σοκάρουν τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Ο κ. Τσαντίρης, που κατέθεσε στο δικαστήριο για την πολύκροτη υπόθεση, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, αποκάλυψε πως η έγκαιρη αντίδραση που είχε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που δέχθηκε με το καυστικό υγρό, ήταν αυτή που της έσωσε την ζωή καθώς η ποσότητα που δέχθηκε, ήταν τέτοια, που θα την οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στον θάνατο.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ιατροδικαστής, η απόφαση να τρέξει στο φαρμακείο ούτως ώστε να πλυθεί άμεσα ήταν η κίνηση που στάθηκε κομβική για την πορεία της υγείας της, καθώς η δράστις επέλεξε να ρίξει μονομιάς το βιτριόλι στην Ιωάννα και όχι σταδιακά κάτι που σόκαρε τον οργανισμό του θύματος.

«Η μεγάλη ποσότητα αλλά και ο τρόπος ρίψης της χημικής ουσίας σε συγκεκριμένη περιοχή, στο πρόσωπο και στην αριστερή τραχηλικής χώρας θα μπορούσε να είχε κοστίσει την ζωή της Ιωάννας. Από τύχη δεν το εισέπνευσε ή δεν το κατάπιε. Εάν η Ιωάννα δεν είχε πλυθεί θα μπορούσαμε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για θάνατο», τόνισε ο κ. Τσαντίρης που εξέτασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Παράλληλα, σημείωσε πως πρόκειται για ένα από τα πιο σκληρά εγκλήματα μίσους και εκδικητικότητας που όπως είναι απολύτως λογικό άφησε βαθιά χαραγμένα σημάδια στο σώμα αλλά και την ψυχή του θύματος.

Δείτε τα όσα είπε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης για την επίθεση με βιτριόλι:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Σοκάρουν τα λόγια του ιατροδικαστή – «Αν δεν είχε αντιδράσει γρήγορα η Ιωάννα θα είχε πεθάνει»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.