ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο και η κατηγορούμενη που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η δίκη για την υπόθεση όπου σημειώθηκε η επίθεση με βιτριόλι, συνεχίζεται σήμερα, με τις Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα να είναι παρούσες.
Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο και η κατηγορούμενη που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Επίθεση με βιτριόλι: Η δίκη συνεχίζεται σήμερα, με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την κατηγορούμενη, να παρίστανται σ’ αυτή.

Επίθεση με βιτριόλι: Η είδηση είναι πως η Έφη Κακαράντζουλα, έφτασε στον χώρο τέλεσης της διαδικασίας, δηλαδή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο γύρω στις 9:20 και μπήκε σ’ αυτό από την πίσω πόρτα.

Στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου, δεν ήταν εκεί. Τότε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου είχε κάνει γνωστό, πως η πελάτισσα του δέχεται τις κατηγορίες. Όμως ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη.

Επίθεση με βιτριόλι

Ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε κάνει την είσοδο της νωρίτερα από την κύρια είσοδο. Την Ιωάννα για την παρουσία της Έφης, της το πληροφόρησαν η μητέρα της και ο δικηγόρος της. Μάλιστα της τόνισαν πως δεν είναι παράξενο να μην νιώθει καλά, πως είναι ανθρώπινο.

Επίθεση με βιτριόλι

H δίκη αναμένεται να είναι πολύωρη και το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρωθεί την σημερινή ημέρα. Η Ιωάννα θα κληθεί να περιγράψει, όλο το φρικιαστικό περιστατικό.

Στην συνέχεια θα δεχθεί ερωτήσεις, από τους συνηγόρους της, τους ενόρκους και τον δικαστή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο και η κατηγορούμενη που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.