ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη

Έπειτα από πέντε ημέρες παραμονής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, θα βρεθεί στον ανακριτή. Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μια κατηγορία που την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο...
Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη

Έπειτα από πέντε ημέρες παραμονής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, θα βρεθεί στον ανακριτή.

Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μια κατηγορία που την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προφυλάκισής της. Και αυτό, την στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν θα αποδεχθεί, ενώπιον του ανακριτή, τις πράξεις που της καταλογίζονται, στάση που σύμφωνα με το δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, κρατάει από την ημέρα της σύλληψής της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα ο δικηγόρος της να υποβάλει στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως ανέφερε, ο κ. Κεχαγιόγλου η εντολέας του έχει αποστροφή προς την όλη υπόθεση, ενώ επί τέσσερις ημέρες αρνείται να φάει και να κοιμηθεί. Προεξοφλώντας μάλιστα σε δήλωσή του ότι η 35χρονη του θα προφυλακιστεί σήμερα, ανεξαρτήτως του τι θα πει στην απολογία της, ο συνήγορος επισήμανε ακόμη πως η εντολέας του έχει μια στάση άρνησης απέναντι στη δικογραφία. «Είναι σαν να μην την αφορά. Σαν να είναι ένα τρίτο πρόσωπο, απομακρυσμένο που δεν το αφορά αυτή η υπόθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιογλου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.